Trossi Vene 19 Båt -messuilla

Meripelastusseura tuo Helsingin venemessuille uuden PV2-luokan pelastusaluksen.
Osastollamme pääsee myös testaamaan uutta Trossi-turvallisuuspeliä.

Vapaaehtoiset meripelastajat esittäytyvät Vene 19 Båt –näyttelyssä Messukeskuksessa 8.-17. helmikuuta. Meripelastusseuran osaston 7g128 vetonaula on uusi PV2-luokan meripelastusvene, joka myös kastetaan messuilla. Alus on ensimmäinen kymmenen veneen sarjasta, ja se aloittaa palveluksensa Helsingissä kesän alussa. PV2-luokan veneet ovat tulevaisuudessa vapaaehtoisten meripelastajien keskeisin työväline.

Ständillämme pääset myös testaamaan, kuinka hyvin pärjäät vesillä uudessa Trossi-turvallisuuspelissä, voit helposti hankkia Trossi-jäsenpalvelun veneesi turvaksi tai löytää kokonaan uuden harrastuksen vapaaehtoisena meripelastajana. Köpi-meripelastuskoirien kevään 2019 ”pentue” odottaa uusia omistajiaan.

Venemessut ovat avoinna arkisin klo 11-19 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-18. Osastomme 7g128 sijaitsee hallin 7 keskiosassa.

Tervetuloa tapaamaan vapaaehtoisia meripelastajia ja tutustumaan samalla Pohjois-Euroopan suurimman venenäyttelyn tarjontaan!

Ryhdy Laivanvarustajaksi tai liity Meripelastajaheimoon 

Pelastusveneiden hankinta on Meripelastusseuralle iso taloudellinen ponnistus. Seura lanseerasi viime syksynä erityisesti yrityksille tarkoitetun Laivanvarustaja-varainhankintakampanjan sekä suurelle yleisölle suunnatun Meripelastajaheimo-yhteisörahoituskampanjan. Molemmilla rahoitetaan uusia PV2-luokan pelastusaluksia. Venemessuilla kerromme mielellämme lisää molemmista.

Tule mukaan auttamaan!

Pian koittaa taas kevät ja pääsemme vesille! Liity Trossi-jäseneksi nyt ja saat:

  • palvelua 24/7 avovesikaudella 1.5.-30.10. Trossi-numerosta 0800 30 22 30
  • maksuttoman hinauksen lähimpään satamaan, jossa on korjauspalveluita
  • apua veneen väliaikaisen säilytyspaikan hankinnassa
  • vastaavan palvelun Ruotsissa, Norjassa ja osin Tanskassa
  • reittisuunnittelupalvelun Trossi-appiin
  • Meripelastaja-lehden x 4.

© 2017 Meripelastusseura.

Site by Unfair logo