Mikä ihmeen Trossi?

Kokeneellekin kipparille voi sattua ja tapahtua: polttoaine loppuu, köysi sotkeutuu potkuriin tai karikko yllättää…

Tänä kesänä Suomen Meripelastusseuralta apua on saanut jo liki 3000 henkilöä ja 1200 venettä. Kiireettömissä tilanteissa veneen hinaus sisältyy Trossi-jäsenmaksuun.

Mutta mikä ihme on Trossi?

 

Kuusi faktaa Trossista:

1. Trossi ei ole vakuutus. Trossi on Meripelastusseuran jäsenpalvelu, joka hinaa veneesi turvaan kiireettömissä tilanteissa.

2. Trossi on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Kun veneen hinaus maksaa keskimäärin 306 euroa kerralta, Trossi-jäsenenä veneesi pelastetaan vain 80 euron vuosimaksulla.

3. Trossi-jäsenetuina saat lisäksi Trossi-mobiilisovelluksen reittisuunnittelutoimintoineen, neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Meripelastaja-lehden, apua veneen väliaikaisen säilytyspaikan ja korjauspalvelun löytämisessä. Trossi-jäsenedut astuvat voimaan heti Trossi-maksun maksettuasi.

4. Trossi-palvelu on siellä, missä sinäkin. Trossi toimii Suomen meri- ja järvialueilla, Ahvenanmaalla, Ruotsissa, Norjassa sekä osin Tanskassa.

5. Liittymällä tuet vapaaehtoista meripelastustyötä. Hankkimalla Trossin liityt jäseneksi valitsemaasi meri- tai järvipelastusseuraan ja tuet samalla paikallista vapaaehtoistoimintaa. Liittyminen ei velvoita sinua toimimaan itse vapaaehtoisena, jollet halua.

6. Trossin voit antaa myös lahjaksi. Turvaa kaverisi veneretket ja lahjoita hänelle Trossi-palvelu.

Hanki Trossi ja tallenna puhelimeesi 24/7 avovesikaudella palveleva Trossi-numero: 0800 30 22 30. Hätätilanteissa soita sisävesillä 112 ja merialueilla 0294 1000.

© 2018 Meripelastusseura.

Site by Unfair logo